Flobbi is met vakantie. Hierdoor is het maximum aantal ingekochte toestellen is behaald. Hierdoor kunt u tijdelijk uw toestellen niet aan ons verkopen. Vanaf 2 september is het weer mogelijk om uw toestellen te verkopen!
Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!

Flobbi gaat op vakantie van 11 Augustus tot en met 2 september. Stuur uw pakket voor 10 augustus of na 30 augustus naar ons op. Tijdens onze vakantie worden er geen orders verwerkt en is er geen support.

Verkoop je tablet

Klik hieronder op jouw model om hem te verkopen:

Je tablet verkopen aan Flobbi is ontzettend simpel en gemakkelijk. Flobbi biedt hoge prijzen voor jouw gebruikte tablet. Ook betalen wij de verzending. Wij kopen de meest gangbare merken.

Je bent drie stappen verwijderd van een succesvolle verkoop. Het verkopen van je smartphone kost slechts enkele minuten. Via de homepagina kun je ook rechtstreeks jouw toestel opzoeken. Wij hebben een onderscheid gemaakt in de toestellen op basis van de mogelijkheid tot 3G/4G functionaliteit en de beschikbare opslag capaciteit.

Via de onderstaande lijst kun je jouw toestel opzoeken, aanklikken en beginnen met verkopen! Staat uw toestel er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info(@)flobbi.nl voor een prijsvoorstel. Vermeld merk, model, kleur en opslag in GB.