Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!
Let op: Het versturen van de pakketten verloopt niet meer via PostNL maar via DPD

Verkoop je Apple iPhone aan Flobbi

Apple iPhone verkopen
Wanneer je een gebruikte iPhone wilt verkopen en dit op een snelle en gemakkelijke manier wilt doen is het slim om het toestel aan Flobbi.nl te verkopen. Je krijgt een transparante verkoop waarbij je vooraf direct weet hoeveel en wanneer je de opbrengsten op je bankrekening krijgt. Het is prettig om hier natuurlijk gebruik van te maken. We weten zeker, dat je ook zult genieten van het gemak om op deze manier jouw iPhone te verkopen. De iPhone wordt weer nagekeken en op de markt gebracht. Hierdoor help je dus ook het milieu. Een smartphone verkopen aan Flobbi is gemakkelijk, snel, transparant en goed voor jouw portemonnee plus het milieu. Wat wil je nu eigenlijk nog meer?

Wat is een oude iPhone?
Er zijn verschillende iPhones op de markt. Eigenlijk is er een zeer ruim scala aan toestellen welke er zijn. De iPhone 5 is op dit moment een van de oudste modellen. Er zijn echter volop varianten en nieuwere modellen. Denk hierbij aan de iPhone 5, 6, 7, 8 en nu de iPhone X. In de toekomst mogen we natuurlijk nog veel meer nieuwe modellen verwachten. Het is goed om gebruik te maken van de opties om je iPhone een upgrade te geven. Je kunt de oude iPhone verkopen en vervolgens een nieuwe iPhone aanschaffen. Het verlaagd de aanschafprijs, wat natuurlijk wel prettig is.

Waarom je iPhone aan Flobbi.nl verkopen?
Er zijn volop goede redenen om je iPhone toestel te verkopen aan Flobbi.nl. Het grootste voordeel is de snelheid. Je kunt vandaag het toestel aanbieden, een bod op je iPhone krijgen en binnen een paar dagen al het geld op je bankrekening ontvangen. Het is prettig om gebruik te maken van de mogelijkheden om op een transparante en eenvoudige manier je toestel te verkopen. Het is een heel gemakkelijk en eenvoudig proces. Vooral de snelheid en de betrouwbaarheid is een sterke plus ten opzichte van het zelf verkopen van je toestel. Wanneer je zelf je toestel gaat verkopen zal je zelf de advertentietekst moeten schrijven, de advertentie moeten plaatsen en de reacties moeten afhandelen. Alle mensen welke vervolgens voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten zal je vervolgens te woord moeten staan. Het kan een tijdrovende klus zijn. Zeker wanneer je een wat hogere prijs voor je toestel wilt hebben kan het vervelend zijn. Je kunt dan namelijk zelfs last hebben van een hoge concurrentie. Je bent immers niet de enige welke online een iPhone wil verkopen. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer je zelf de tijd wilt nemen om het toestel te verkopen.


Upgrade je iPhone!
Het is goed om je toestel een upgrade te geven. Je kunt besluiten om je oude iPhone te verkopen om vervolgens een nieuwe iPhone aan te schaffen. Het is goed om van de mogelijkheden gebruik te maken om zo een nieuw toestel te krijgen. Ook kun je besluiten om het geld ergens anders voor te gebruiken. Wanneer je jouw iPhone niet wilt upgraden is het ook mogelijk om een smartphone te kopen welke op Android draait.

Je Apple iPhone verkopen in 3 stappen

Je apple iPhone verkopen aan Flobbi is ontzettend simpel en gemakkelijk. Flobbi biedt hoge prijzen voor jouw gebruikte Apple iPhone. Ook betalen wij de verzending. Wij kopen de meest gangbare modellen.

Je bent drie stappen verwijderd van een succesvolle verkoop. Het verkopen van je smartphone kost slechts enkele minuten. Via de homepagina kun je ook rechtstreeks jouw toestel opzoeken.

Via de onderstaande lijst kun je jouw Apple iPhone opzoeken, aanklikken en beginnen met verkopen! Staat uw Apple iPhone er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info(@)flobbi.nl voor een prijsvoorstel. Vermeld merk, model, kleur en opslag in GB.