Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!
Let op: Het versturen van de pakketten verloopt niet meer via PostNL maar via DPD

Verkoop je Samsung telefoon aan flobbi

Samsung telefoon verkopen
Wil je jouw Samsung telefoon verkopen? Een Samsung verkopen gebeurt veel. Vaak gebeurt het omdat het toestel overbodig is. Soms kun je het toestel weggeven. Je kunt er ook voor kiezen om het toestel te verkopen. Het is zo mogelijk om een kleine opbrengst te genereren en om hier van te genieten. Je kunt de opbrengst gebruiken om een nieuw toestel mee te kopen. Ook kun je de opbrengst gebruiken om iets anders mee te doen. Misschien wil je overstappen op een tablet? Of heb je een ander idee. Er zijn volop mogelijkheden om een mooi en goed toestel te kopen.

Bekend, beroemd en geliefd: Samsung smartphones
De Samsung smartphones zijn bijzonder geliefd. Samsung is wereldwijd een van de meest belangrijkste leveranciers en fabrikanten van smartphones. De Samsung heeft met haar lijn van Galaxy modellen een zeer mooie reeks op de markt gezet. Het zijn de Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, de Galaxy S7 en ook de Galaxy S8 zijn toptoestellen. Zeker nu ze zijn gekomen met de mooie afgewerkte Edge versies van deze toestellen is het een waar genot om een Samsung smartphone te hebben. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere toestellen waar je voor kunt kiezen en gebruik van kunt maken. Wanneer je een nieuw toestel wenst dan kun je ervoor kiezen om je oude toestel te verkopen. Dit kan op meerdere manieren.

Hoog en wat langzamer of snel en wat goedkoper?
De prijs is bepalend bij de snelheid van het verkopen van de smartphone. Wanneer je een lage prijs vraagt zal je de smartphone van Samsung natuurlijk sneller verkopen. Hetzelfde geldt andersom. Het is belangrijk om ervoor te zorgen, dat je op de juiste manier jouw toestel verkoopt. Je kunt ervoor kiezen om zelf het toestel goedkoop en snel te verkopen. Het betekent, dat je zelf ruchtbaarheid moet geven aan het verkopen van jouw Samsung toestel. Het kan via een advertentie in een krant, bij de supermarkt en ook op het internet. Er zijn vandaag eigenlijk volop mogelijkheden om zo je toestel aan te bieden. Of het succesvol zal zijn en ook wanneer is natuurlijk nog maar de vraag. Het is de vraag of je het toestel snel kunt verkopen aan een ander op deze manier.
Wat een andere optie is, is dat je het toestel aan een inkoopbedrijf, zoals Flobbi.nl verkoopt. Het is hier mogelijk om snel en veilig je toestel te verkopen. Je kunt je toestel in een paar dagen verkopen en het geld ervoor ontvangen. Het is goed om hiervoor te kiezen. Het is zo namelijk mogelijk om met zekerheid en voor een eerlijke prijs je Samsung toestel te verkopen. Het is natuurlijk prettig om hier gebruik van te maken.

In een paar stappen jouw Samsung toestel verkopen
Het is goed om je Samsung toestel te verkopen via Flobbi.nl. Het start allemaal met het invoeren van jouw gevens over de Samsung smartphone. Wanneer je voldoende gegevens hebt ingevuld krijg je een opgave van de waarde van het toestel. Wanneer je akkoord bent met de prijs kun je het Samsung toestel verkopen. Je stuurt vervolgens het toestel op en krijgt het geld op je bankrekening gestort. Het is zo gemakkelijk, dat een kind de was kan doen! Het is eenvoudig, niet complex en goed te doen. Ook jij kunt het!
 
Je Samsung telefoon verkopen in 3 stappen

Je Samsung telefoon verkopen aan Flobbi is ontzettend simpel en gemakkelijk. Flobbi biedt hoge prijzen voor jouw gebruikte Samsung telefoon. Ook betalen wij de verzending. Wij kopen de meest gangbare modellen.

Je bent drie stappen verwijderd van een succesvolle verkoop. Het verkopen van je smartphone kost slechts enkele minuten. Via de homepagina kun je ook rechtstreeks jouw toestel opzoeken.

Via de onderstaande lijst kun je jouw Samsung telefoon opzoeken, aanklikken en beginnen met verkopen! Staat uw Samsung telefoon er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info(@)flobbi.nl voor een prijsvoorstel. Vermeld merk, model, kleur en opslag in GB.