Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!
Let op: Het versturen van de pakketten verloopt niet meer via PostNL maar via DPD

Verkoop je Sony telefoon aan Flobbi

Sony verkopen
Je kunt je sony smartphone verkopen om er geld voor te krijgen. Je kunt dit op onze site doen en je krijgt dan binnen een paar dagen het geld op je rekening. Natuurlijk bieden we een eerlijke prijs voor jouw Sony toestel. Het is gemakkelijk om je toestel te verkopen. Je hoeft geen veiling te starten, geen advertenties te plaatsen en je hoeft boven alles niet lang op je geld te wachten. Je loopt geen enkel risico en je kunt snel en gemakkelijk je geld ontvangen. Geweldig toch?!

Sony smartphones!
De sony smartphones beschikken over tal van technieken en technologie. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en kennen bovendien ook een indrukwekkend ontwerp. Het zijn toestellen waar je volop van kunt genieten. Het zijn toestellen welke ook jaren meegaan. Het is dus niet zo, dat je er bang voor hoeft te zijn dat toestel na een korte periode het niet meer doet. Wanneer je dit weet, zal je ook niet snel het toestel weggeven. Het heeft altijd nog een aardige restwaarde. Het zijn smartphones welke hun waarde behouden. Zeker wanneer het om een compleet toestel gaat zonder al te veel gebruikssporen zal je nog een verrassend hoog bedrag ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan de Sony Xperia serie met de Z1, Z2 en de Z3 en inmiddels ook de Z4. Het zijn sterke en stevige toestellen waar je iemand nog een groot plezier mee kunt doen. Natuurlijk zijn er nog veel modellen van Sony welke je kunt verkopen.

Kwaliteit en vakmanschap
Natuurlijk kunnen we de Sony smartphones in een categorie plaatsen in de top van de beste smartphones en toestellen. Het is prettig en fijn om natuurlijk zo’n toestel te hebben. Je weet dat je zeker een goed toestel hebt.

Veilig, snel en gemakkelijk je Sony toestel verkopen
Het is mogelijk om via onze site je Sony smartphone snel en gemakkelijk te verkopen. Het is fijn en goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Natuurlijk kun je de tijd nemen om zelf het toestel te gaan verkopen. Het is dan echter de vraag of het prijsverschil je zoveel meer gelukkig zal maken. Zeker wanneer je zelf een drukke agenda hebt is het slim om je toeste      l op een andere manier te verkopen.
Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun smartphones (ook die van Sony) te verkopen aan een inkoopbedrijf, zoals Flobbi.nl. Het is hier mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier je toestel om te zetten in geld. Het gaat op een veilige manier, zonder gezeur en met volop snelheid. Je zal binnen no time geld op je rekening hebben. Iets wat natuurlijk wel prettig is. Je kunt het geld gebruiken om een nieuwe smartphone mee te kopen. Natuurlijk kun je er ook wat anders mee gaan doen. Het geld is natuurlijk van jou! Het is dus ook aan jou om het geld zelf uit te geven aan iets waar jij het aan wilt besteden. Wel zo prettig!
Gemak, eenvoud en betrouwbaarheid zijn de sleutelwoorden om volop te genieten van de verkoop van jouw Sony toestel aan Flobbi.nl.


Je Sony telefoon verkopen in 3 stappen

Je Sony telefoon verkopen aan Flobbi is ontzettend simpel en gemakkelijk. Flobbi biedt hoge prijzen voor jouw gebruikte Sony telefoon. Ook betalen wij de verzending. Wij kopen de meest gangbare modellen.

Je bent drie stappen verwijderd van een succesvolle verkoop. Het verkopen van je smartphone kost slechts enkele minuten. Via de homepagina kun je ook rechtstreeks jouw toestel opzoeken.

Via de onderstaande lijst kun je jouw Sony telefoon opzoeken, aanklikken en beginnen met verkopen! Staat uw Sony telefoon er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info(@)flobbi.nl voor een prijsvoorstel. Vermeld merk, model, kleur en opslag in GB.