Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!
Let op: Het versturen van de pakketten verloopt niet meer via PostNL maar via DPD

Verkoop je Google telefoon aan Flobbi

Google verkopen
Wanneer je een Google smartphone hebt en besluit om deze te verkopen dan zijn er verschillende opties en mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om de smartphone zelf te gaan verkopen op het internet. Je kunt naar een site als marktplaats gaan of speurders om hem aan te bieden. Het is een manier om de smartphone aan te bieden. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden om de Google smartphone te verkopen. Laten we de verschillende opties met je doornemen om de Google verkopen van je smartphone gemakkelijker te maken.

De Google verkopen snel en goed doen!
Laten we beginnen met de meest gemakkelijke manier om een Google smartphone te verkopen. Je kunt dit namelijk doen door de smartphone rechtstreeks te verkopen aan een inkoopbedrijf. Een inkoopbedrijf bied je een eerlijke prijs voor het toestel. Hierna kun je beslissen of je het wel of niet wilt verkopen aan hun. Zo niet, dan moet je de smartphone zelf gaan verkopen. Zo ja, dan kun je de verkoop snel en gemakkelijk afronden. Je bent dan snel en goed verlost van het toestel. Je kunt snel overgaan tot het aanschaffen van een toestel. Of natuurlijk kun je wat anders doen met het geld wat je ontvangt voor het toestel.

De Google smartphone zelf verkopen
Je kunt zelf natuurlijk ook je Google smartphone verkopen. We haalden de verschillende marktplaatsen al aan. Er zijn echter nog meer opties. Je kunt ook de smartphone van Google aan een kennis verkopen. Daarnaast kun je ook je advertentie voor het verkopen van de smartphone via Facebook doen. Het is geweldig om de mogelijkheden te ontdekken. Het voordeel van deze manier van het verkopen van je smartphone is vooral, dat je er een hogere prijs voor kunt krijgen. Je moet wel zelf actief zijn met het verkopen van de smartphone. Je moet tijd vrij maken om de advertenties en berichten te plaatsen. Ook moet je zelf de verkoop afwikkelen en ervoor zorgen, dat je jouw geld krijgt. Er gaat simpelweg veel meer tijd en geld inzitten dan wanneer je de verkoop via een inkoopsite, zoals Flobbi.nl laat doen.

Welke Google toestellen zijn er?
Sinds kort zijn er een aantal Google smartphones op de markt. Het gaat om de Google Pixel en de Google Pixel XL.  Het zijn nieuwe toestellen in de Pixel lijn. Men verwacht dat het toestel razendsnel erg populair zal worden. In het jaar 2018 wil men er drie tot vier miljoen toestellen van gaan verkopen. Het is slim om er ook een te kopen. Weet, dat wanneer je wilt overstappen naar een ander toestel je snel en gemakkelijk kunt overstappen naar een ander toestel. Het is HTC welke de toestellen maakt. De kans is groot, dat ze hiermee HTC helpen om het aantal verkopen te vergroten.

Google verkopen! Goed, snel en eenvoudig.

We willen graag nog een keer terugkomen, dat je jouw Google toestel snel gemakkelijk en op een eerlijke en vertrouwde manier kunt verkopen aan een inkoopbedrijf. Het maakt het leven gemakkelijk en eenvoudig.


Je Google telefoon verkopen in 3 stappen

Je Google telefoon verkopen aan Flobbi is ontzettend simpel en gemakkelijk. Flobbi biedt hoge prijzen voor jouw gebruikte Google telefoon. Ook betalen wij de verzending. Wij kopen de meest gangbare modellen.

Je bent drie stappen verwijderd van een succesvolle verkoop. Het verkopen van je smartphone kost slechts enkele minuten. Via de homepagina kun je ook rechtstreeks jouw toestel opzoeken.

Via de onderstaande lijst kun je jouw Google telefoon opzoeken, aanklikken en beginnen met verkopen! Staat uw Google telefoon er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info(@)flobbi.nl voor een prijsvoorstel. Vermeld merk, model, kleur en opslag in GB.