Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!
Let op: Het versturen van de pakketten verloopt niet meer via PostNL maar via DPD

Over Flobbi

Flobbi koopt je tweedehands smartphone & tablet voor een hoge prijs. Wij hebben het hele verkoop proces geoptimaliseerd waardoor je niet meer naar Marktplaats hoeft met je smartphone en tablet. Vanaf nu dus geen gedoe meer met dubieuze figuren aan de deur, ellenlang onderhandelen over €5 meer of mensen die hun afspraken niet nakomen. Flobbi is hier en gaat jou overtuigen van onze verkoop service.

Ook geen gedoe met verloren verzendingen met Flobbi, wij sturen automatisch een verzendlabel naar je toe waarmee je jouw smartphone & tablet kunt verkopen. Het bedrag wat je als bod krijgt, ontvang je dus ook echt. Jij geeft ons jouw vertrouwen over je tweedehands toestel, dat betalen wij dubbel en dwars terug.

Flobbi is onderdeel van Klaas Oostendorp E-vestment. IFoni in 2014 begonnen met de inkoop van tweedehands smartphones & tablets onder de handelsnaam Flobbi. In 2017 is Ifoni over genomen door Klaas Oostendorp E-vestment. Voor meer informatie over Klaas Oostendorp E-vestment bezoek onze website http://www.koe.be. Het is de bedoeling om op langere termijn mensen met een beperking de webshop laten te beren vanuit een werk/dagbestedings project van Welzijn Nederland. We hebben echter dus al wel zo’n 8 jaar ervaring in het inkopen van tweedehands smartphones & tablets.