Flobbi is met vakantie. Hierdoor is het maximum aantal ingekochte toestellen is behaald. Hierdoor kunt u tijdelijk uw toestellen niet aan ons verkopen. Vanaf 2 september is het weer mogelijk om uw toestellen te verkopen!
Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!

Flobbi gaat op vakantie van 11 Augustus tot en met 2 september. Stuur uw pakket voor 10 augustus of na 30 augustus naar ons op. Tijdens onze vakantie worden er geen orders verwerkt en is er geen support.

Over Flobbi

Flobbi koopt je tweedehands smartphone & tablet voor een hoge prijs. Wij hebben het hele verkoop proces geoptimaliseerd waardoor je niet meer naar Marktplaats hoeft met je smartphone en tablet. Vanaf nu dus geen gedoe meer met dubieuze figuren aan de deur, ellenlang onderhandelen over €5 meer of mensen die hun afspraken niet nakomen. Flobbi is hier en gaat jou overtuigen van onze verkoop service.

Ook geen gedoe met verloren verzendingen met Flobbi, wij sturen automatisch een verzendlabel naar je toe waarmee je jouw smartphone & tablet kunt verkopen. Het bedrag wat je als bod krijgt, ontvang je dus ook echt. Jij geeft ons jouw vertrouwen over je tweedehands toestel, dat betalen wij dubbel en dwars terug.

Flobbi is onderdeel van Klaas Oostendorp E-vestment. IFoni in 2014 begonnen met de inkoop van tweedehands smartphones & tablets onder de handelsnaam Flobbi. In 2017 is Ifoni over genomen door Klaas Oostendorp E-vestment. Voor meer informatie over Klaas Oostendorp E-vestment bezoek onze website http://www.koe.be. Het is de bedoeling om op langere termijn mensen met een beperking de webshop laten te beren vanuit een werk/dagbestedings project van Welzijn Nederland. We hebben echter dus al wel zo’n 8 jaar ervaring in het inkopen van tweedehands smartphones & tablets.