Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!
Let op: Het versturen van de pakketten verloopt niet meer via PostNL maar via DPD

Verkoop je Apple iPad

Apple iPad verkopen

Er komen continu nieuwe modellen van de iPad op de markt. Nieuwe varianten en versies welke beter zijn dan de oudere modellen. Het zijn ideale tablets waar je volop van kunt genieten met het iOS besturingssysteem van Apple. Het is ideaal om te genieten van je iPad op de bank, in je huis en ook onderweg. Het is mogelijk om overal en altijd te genieten van de iPad. Met een internetverbinding kun je ook het wereldwijde we op gaan. Het is mogelijk om dan naar Facebook te gaan, Twitter, LinkedIn of bijvoorbeeld je email mee lezen. Het is goed om volop te genieten van je iPad. Wanneer je een ouder model hebt dan kun je jouw iPad verkopen en een nieuwe aanschaffen.

Waar verkoop je jouw iPad?
Wanneer je jouw iPad wilt verkopen of de iPad mini van de hand wilt doen is het mogelijk om hem zelf te gaan verkopen. Het is dan een activiteit welke je zelf moet ondernemen en waar je zelf tijd in moet steken. Op basis van de tijd welke je in de verkoop steekt zal je sneller of minder snel je iPad verkopen. Natuurlijk hangt het ook af van het model welke je verkoopt en hoeveel je ervoor wilt ontvangen. Het is vaak een afweging hoe snel je het toestel wilt verkopen.

Wat als je jouw iPad snel en gemakkelijk wilt verkopen?
Wanneer je niet zoveel tijd wilt investeren in het verkopen van jouw iPad is het slim om de iPad te verkopen aan Flobbi.nl. Hier kun je snel en gemakkelijk het toestel verkopen en er geld voor krijgen. Het is goed om hier gebruik van te maken. Je weet namelijk direct waar je aan toe bent en hoeveel je voor je oude iPad krijgt. Het is natuurlijk prettig om zo zonder zorgen of omkijken je iPad te verkopen. Je krijgt binnen een paar dagen het geld op je rekening.

In een paar stappen je iPad verkopen!
Het is niet moeilijk om je iPad toestel te verkopen. Het start allemaal met het opvragen van een waardebepaling van jouw iPad. Je geeft hier aan in welke staat je iPad is om vervolgens een bod te krijgen op je gebruikte iPad of mini iPad. Je kunt het bod accepteren of afwijzen. Wanneer je het accepteert dan krijg je een sticker toegemaild om uit te printen. Hierna kun je het toestel versturen in een enveloppe of doos. Vervolgens krijg je binnen een paar dagen het geld op je bankrekening gestort.

Kies voor gemak, eenvoud en snel geld!
Het is mogelijk om via Flobbi.nl snel geld op je rekening te krijgen. Je krijgt het geld nadat ze het toestel hebben ontvangen van je. Het is gemakkelijk en eenvoudig om het geld te krijgen. We weten zeker, dat je ook van de snelheid zult houden om het geld te ontvangen. Ook is het erg gemakkelijk. Je hoeft zelf geen activiteiten te ondernemen om het toestel te verkopen. Het is niet nodig om advertenties te plaatsen of om andere zaken te regelen. Je kunt er simpelweg op rekenen, dat je jouw toestel binnen een paar dagen verkopen zult.

Je Apple iPad verkopen in 3 stappen

Je apple iPad verkopen aan Flobbi is ontzettend simpel en gemakkelijk. Flobbi biedt hoge prijzen voor jouw gebruikte Apple iPad. Ook betalen wij de verzending. Wij kopen de meest gangbare modellen.

Je bent drie stappen verwijderd van een succesvolle verkoop. Het verkopen van je smartphone kost slechts enkele minuten. Via de homepagina kun je ook rechtstreeks jouw toestel opzoeken.

Via de onderstaande lijst kun je jouw Apple iPad opzoeken, aanklikken en beginnen met verkopen! Staat uw Apple iPad er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info(@)flobbi.nl voor een prijsvoorstel. Vermeld merk, model, kleur en opslag in GB.