Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!
Let op: Het versturen van de pakketten verloopt niet meer via PostNL maar via DPD

Verkoop je Huawei telefoon aan flobbi

Huawei verkopen
Er zijn over de jaren heen een groot aantal Huawei smartphones op de markt gekomen. Het is goed om te ontdekken welke modellen er zijn. Huawei heeft een aantal vlaggenschip toestellen en daarnaast vele betaalbare toestellen. Huawei is een merk wat sterk in opkomst is en het is daarom ook niet vreemd, dat er veel mensen zo’n toestel hebben. Wanneer je een tijdje een Huawei toestel hebt gehad kun je natuurlijk denken aan een upgrade van Huawei toestel. Uiteraard komt ook Huawei ieder jaar met een nieuwe serie van modellen. Het zijn modellen welke wat nieuwer zijn en welke ook wat mooier zijn geworden.

Welke Huawei modellen zijn er?
Er zijn een groot aantal modellen van Huawei op de markt. Het gaat onder andere om de volgende toestellen:


Je ziet al, dat Huawei flink aan de weg timmert met hun toestellen.


Wat als je jouw oude Huawei wilt verkopen?
Wanneer je een nieuw model Huawei wilt aanschaffen is het belangrijk en slim om eerst je oude smartphone te verkopen. Het is belangrijk hierbij te zorgen, dat je natuurlijk een eerlijke prijs voor je oude toestel krijgt. Je kunt dit doen door zelf je toestel te verkopen op het internet of aan een kennis. Het is goed om eerst te beslissen hoe snel je jouw Huawei toestel wilt verkopen.


Snel verkopen of niet?
Wanneer je jouw Huawei toestel snel wilt verkopen is het zo, dat je er geen hoge prijs voor moet vragen. Het is beter om dan een lage prijs te vragen om het toestel te verkopen. Je zal dan natuurlijk nog wel al het werk moeten doen van het adverteren en afhandelen van de contacten.


Gemakkelijk verkopen zonder zorgen!

Het is ook mogelijk om je oude en gebruikte Huawei toestel aan Flobbi.nl te verkopen. Hier hoef je zelf geen advertenties te plaatsen en reacties af te handelen om het toestel te verkopen. Je weet simpelweg direct wat je voor het toestel krijgt. Je kunt direct beslissen of je de Huawei smartphone wel of niet wilt verkopen. Het is prettig om direct duidelijkheid te hebben. Het is ook prettig om te weten, dat de verkoop snel en veilig afgewikkeld kan worden.

Flobbi.nl zorgt voor een transparante, snelle en correcte afwikkeling van de aankoop van uw Huawei smartphone.


Je Huawei telefoon verkopen in 3 stappen

Je Huawei telefoon verkopen aan Flobbi is ontzettend simpel en gemakkelijk. Flobbi biedt hoge prijzen voor jouw gebruikte Huawei telefoon. Ook betalen wij de verzending. Wij kopen de meest gangbare modellen.

Je bent drie stappen verwijderd van een succesvolle verkoop. Het verkopen van je smartphone kost slechts enkele minuten. Via de homepagina kun je ook rechtstreeks jouw toestel opzoeken.

Via de onderstaande lijst kun je jouw Huawei telefoon opzoeken, aanklikken en beginnen met verkopen! Staat uw Huawei telefoon er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info(@)flobbi.nl voor een prijsvoorstel. Vermeld merk, model, kleur en opslag in GB.