Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!
Let op: Het versturen van de pakketten verloopt niet meer via PostNL maar via DPD

Hoe werkt het?


Je smartphone en tablet verkopen aan Flobbi is ontzettend simpel en gemakkelijk. Je bent slechts drie stappen verwijderd van een succesvolle verkoop. Het verkopen van je smartphone en tablet kost slechts enkele minuten en gaat volgens deze drie stappen:

1. Zoek je toestel

Zoek je toestel op in onze database. Je kunt zoeken op merk, model en modelnummer. Selecteer je toestel. Doorloop de stappen uit het stappenplan. Hierin geef je aan in welke conditie je toestel verkeerd, wat er allemaal bij zit en daarna ontvang je een geschatte verkoopprijs.
Klik hier voor uitleg over hoe wij jouw toestel beoordelen.
Tot slot vul je jouw persoonlijke gegevens in zodat wij weten wie wij moeten uitbetalen. Staat je toestel niet in de lijst neem dan contact op via het contact formulier en we proberen u binnen 48 uur een passend voorstel te doen.

2. Verstuur je toestel

Je ontvangt een bevestiging e-mail van je verkoop in je mailbox. Bij deze e-mail zit een gratis verzendlabel. Met dit verzendlabel is je pakket verzekerd tot €500. Let wel op dat er een aankoopbewijs / overeenkomt met een provider aanwezig moet zijn om het verzekerde bedrag te kunnen claimen. Print dit label en verpak je toestel in de originele verpakking (indien van toepassing) en zorg dat het pakketje zo veilig mogelijk verpakt is. Zorg dus dat de inhoud niet kan gaan verschuiven. Je hoeft geen orderbevestiging met daarop jouw ordernummer bij het pakket te doen. Wij identificeren de orders aan de hand van de Track & Trace codes. Plak het geprinte verzendlabel op het pakketje en geef het af op een Dpd punt bij jou in de buurt. Kijk hier voor een Dpd parcelshop in de buurt. punt bij jou in de buurt.Of neem contact op voor een verzending via Bpost Belgie.

Het pakket wordt naar belgie verstuurd, daar wij zijn gevestigd in Hamme, Oost Vlaanderen. Dit is 100% veilig en vertrouwd. U mag altijd eerst telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op de volgende nummers 085-3033548 of 06-22076579 of 0032-495645505.

3. Laat je uitbetalen

Na ontvangst van je pakketje gaan wij het toestel controleren of het voldoet aan de omschrijving. Indien alles in orde is word het geld overgemaakt naar jouw opgegeven rekeningnummer (IBAN). Dit alles doen wij binnen 24 uur na ontvangst van het pakketje. Zo kun jij snel beschikken over je geld.