Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!
Let op: Het versturen van de pakketten verloopt niet meer via PostNL maar via DPD

Verkoop je Microsoft telefoon aan Flobbi

Microsoft verkopen
De Lumia smartphones verkopen zijn compleet ingestort in 2015. Het is al enige jaren terug. Nog steeds zijn de telefoons op de markt en gebruiken veel mensen een Microsoft toestel. Er is natuurlijk niets mis mee met de smartphones. Het is jammer genoeg nooit een echt populair model geworden. Het is een toestel waar je echter nog zeer van kunt genieten. Hoewel de inkopen afnemen zijn er nog ruim 10 miljoen Lumia smartphones verkocht. Het is natuurlijk een groot aantal. Microsoft heeft echter niet stilgezeten en nieuwe stappen gezet op de smartphone markt. Ze hebben Nokia overgenomen en hier grootse plannen mee. Of het de oplossing en sleutel tot succes wordt is nog maar een vraag.

Een kleiner aanbod van smartphones
Het aantal toestellen welke Microsoft op de markt brengt wordt steeds kleiner. Er zijn nog maar een tiental toestellen uitgebracht in de Microsoft Lumia series. Denk hierbij aan Lumia 950, de Microsoft Lumia 950XL en ook de Lumia 550. Natuurlijk is er dan ook nog de Lumia 650 en verschillende andere toestellen. Daarnaast zijn er ook nog de Surface toestellen. Hier kun je ook uitstekend gebruik van maken.
Wanneer je er een hebt en hier niets meer mee doet of hem wilt verkopen zijn er volop opties. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken om zo een succesvolle stap te zetten naar een ander toestel.

Hoe verkoop je jouw Microsoft smartphone toestel?
Natuurlijk kun je het toestel weggeven of voor een prikkie verkopen aan een vriend, buurman, familielid of kennis. Het is goed om dit te doen, wanneer het jou een goed gevoel geeft. Het is echter ook mogelijk om je Microsoft toestel snel te verkopen aan een inkoopbedrijf. Flobbi.nl is hier een uitstekend voorbeeld van. Hier kun je op een veilige en zeer snelle manier je oude Microsoft toestel omzetten in keiharde euro’s.
Jouw Microsoft toestel snel en gemakkelijk verkopen

Waarom je microsoft telefoon verkopen met Flobbi ?
Het is gemakkelijk om snel en goed je toestel te verkopen aan Flobbi.nl. Je geeft door welk toestel je hebt, wat de staat van het toestel is en of er beschadigingen zijn. Na een korte intake krijg je een bericht met een bod van Flobbi.nl op je toestel. Het is dan aan jou om het bod wel of niet te accepteren. Je weet vooraf bij hun al, dat het hele proces snel en vlekkeloos zal verlopen. Het is namelijk zo, dat je na het inzenden van je toestel binnen een paar dagen het geld op je rekening hebt. Het is dus zeer gemakkelijk en eenvoudig om je oude Microsoft smartphone ten gelde te maken.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf een groot aantal advertenties online te plaatsen en te kijken wie er reageert. Je kunt misschien iets meer geld ontvangen voor je smartphone. Het is echter zo, dat je er dan ook veel langer mee bezig bent om het te verkopen. Logisch! Vaak is het een persoonlijke keuze of je het toestel zelf wilt gaan verkopen of dat je het toestel verkoopt met de hulp van een inkoopsite.


Je Sony telefoon verkopen in 3 stappen

Je Sony telefoon verkopen aan Flobbi is ontzettend simpel en gemakkelijk. Flobbi biedt hoge prijzen voor jouw gebruikte Sony telefoon. Ook betalen wij de verzending. Wij kopen de meest gangbare modellen.

Je bent drie stappen verwijderd van een succesvolle verkoop. Het verkopen van je smartphone kost slechts enkele minuten. Via de homepagina kun je ook rechtstreeks jouw toestel opzoeken.

Via de onderstaande lijst kun je jouw Sony telefoon opzoeken, aanklikken en beginnen met verkopen! Staat uw Sony telefoon er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info(@)flobbi.nl voor een prijsvoorstel. Vermeld merk, model, kleur en opslag in GB.