Flobbi - Verkoop je smartphone & tablet!
Let op: Het versturen van de pakketten verloopt niet meer via PostNL maar via DPD

Verkoop je Htc telefoon aan Flobbi

HTC verkopen
Wanneer je een HTC one A9, HTC M8, HTC M9 of ander HTC toestel hebt is het mogelijk om deze te verkopen. Je kunt dit op verschillende manieren doen. De snelste manier om voor een eerlijke prijs je toestel te verkopen kan via een inkoopsite, zoals Flobbi.nl. Het is hier mogelijk om zonder enig risico en met volop zekerheid te weten, dat je jouw HTC toestel verkopen kunt. Een HTC verkopen hoeft helemaal niet moeilijk of complex te zijn. Het is gemakkelijk om het toestel op een goede en vooral snelle manier te verkopen. Je kunt dit via hun website doen. Je zal het geld binnen de kortste keren op je bankrekening zien verschijnen. Geweldig toch?!

Het proces om een HTC te verkopen
Het is niet moeilijk om een HTC toestel of smartphone te verkopen via een inkoopbedrijf. Het is eigenlijk een heel eenvoudig proces. Het is gemakkelijk om je toestel te verkopen. Het kan zijn, dat je jouw HTC ONE M8 dual sim wilt verkopen, jouw HTC one mini2 of de HTC one. Het is mogelijk om vooraf te informeren welke prijs je voor het toestel krijgt. Eigenlijk is dit de eerste stap. Via de website (van Flobbi.nl bijvoorbeeld) kun je de gegevens van jouw toestel invullen. Je geeft aan hoe goed het toestel eruit ziet en is onderhouden. Je kunt vervolgens binnen een korte periode een voorstel ontvangen. Je weet dan wat je voor het toestel mag verwachten. Wanneer je de prijs goed vindt kun je besluiten om het HTC toestel te verkopen. Wanneer je dit wilt dan kun je dit aangeven. Je krijgt dan een verzendbewijs om het toestel te verzenden naar de inkoper. Het toestel wordt ontvangen en vervolgens zal je het geld op je bankrekening ontvangen. Je kunt je natuurlijk nog tot op het laatste moment bedenken. Wanneer je het toestel dus op het laatste moment toch niet wilt verkopen dan is dat geen probleem.

Snel, goed en gemakkelijk
Het is erg gemakkelijk om snel je HTC toestel te verkopen. Het is hierbij ook mogelijk om dit te doen, zonder dat je hoeft in te boeten op de opbrengst. Je krijgt namelijk een eerlijke prijs. Je hebt direct zekerheid en je hebt binnen een paar dagen het geld op je rekening staan. Het is hiermee mogelijk om snel, goed en daadkrachtig tot een volgende stap te komen in je leven. Een nieuw toestel, wat extra geld om een toestel te cashen wat slechts in de hoek ligt. Gewoon wat extra geld om wat leuks mee te doen. Natuurlijk nooit weg!

Waar wacht je nog op?
Het is tijd om de HTC toestellen of de HTC smartphone ten gelde te maken. Het is tijd om jouw HTC toestel te veranderen in geld. Geld waarmee je wat kunt doen. Een toestel in de kast stof laten vergaren is natuurlijk jammer. Het toestel recyclen is goed voor jouw portemonnee, goed voor het milieu en daarnaast doe je er een ander ook nog eens een plezier mee. Een ander kan er namelijk nog vele jaren van genieten.


Je Htc telefoon verkopen in 3 stappen

Je Htc telefoon verkopen aan Flobbi is ontzettend simpel en gemakkelijk. Flobbi biedt hoge prijzen voor jouw gebruikte Htc telefoon. Ook betalen wij de verzending. Wij kopen de meest gangbare modellen.

Je bent drie stappen verwijderd van een succesvolle verkoop. Het verkopen van je smartphone kost slechts enkele minuten. Via de homepagina kun je ook rechtstreeks jouw toestel opzoeken.

Via de onderstaande lijst kun je jouw Htc telefoon opzoeken, aanklikken en beginnen met verkopen! Staat uw Htc telefoon er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info(@)flobbi.nl voor een prijsvoorstel. Vermeld merk, model, kleur en opslag in GB.